Inspirerend vergaderen in Hengelo
Een spannende vergaderlocatie Hengelo is te vinden op een uniek fabrieksterrein, middenin hartje Twente. Het is een inspirerend complex die stamt uit begin 19de eeuw maar heeft alle moderne faciliteiten in huis van deze tijd. Een uiterst sfeervolle locatie, zeer geschikt voor het buitenshuis vergaderen of het organiseren van een beurs of evenement. Veel van de historische elementen zijn in dit monumentale pand bewaard gebleven. Zo zijn er nog de oude liftschachten, karakteristieke torens en de loopbrug als verbinding tussen de verschillende gebouwen. Daarnaast zijn er veel authentieke schakelkasten en koperwerk bewaard gebleven wat zeker bijdrage levert aan de behouden industriële uitstraling.

 

Het is een vooroorlogse vergaderzaal Hengelo die een inspirerende bijdrage levert aan een vruchtbare vergadering.

Waarom u zou willen vergaderen op een externe locatie? Het uit de vaste werkomgeving halen van werknemers of collega’s werkt uitermate constructief én inspirerend. Het levert een significante bijdrage aan frisse input en nieuwe inzichten. Bijkomend voordeel is dat alles om de vergadering heen u uit handen wordt genomen. U wordt van alle gemakken voorzien zonder de bijbehorende zorgen, net als in een hotel als het ware! De vergaderzaal Hengelo zijn voor iedereen beschikbaar en kunnen tegen een zeer scherp tarief worden geboekt.

 

Er zijn kleinere ruimtes geschikt tot acht personen en de grotere vergaderruimtes zijn geschikt voor wel vijftig man. Ook grotere groepen zijn van harte welkom op de vergaderlocatie Hengelo, er zijn verschillende mogelijkheden. In de historische fabriekshallen kunt u alle kanten op. Naast vergaderen is er ook de mogelijkheid om uw bedrijfspresentatie, een workshop of een congres te houden.

 

werkplek