De leukste kunstplanten van 2021

Wil jij nieuwe planten in je woning, maar ben je niet zo vaak thuis vanwege lange dagen op je werk? Je kunt ervoor kiezen om alsnog planten te nemen, maar ja, deze moeten wel vaak genoeg water krijgen om niet dood te gaan. Wanneer jij dus hele lange werkdagen hebt en je vergeet wanneer je thuiskomt om ze water te geven, zullen ze geheid doodgaan. Om dit te voorkomen maar toch leuke planten in je woning te hebben, raad ik je aan om dan eens een kijkje te nemen bij Easyplants.

 

Kunstplanten

Kunstplanten zijn dus eigenlijk een geniale uitvinding. Het is dan alleen wel zo mooi dat je niet echt kunt zien dat het kunstplanten zijn. Dan trekt het vaak toch niet meer zo aan dan wanneer je een echte plant hebt. Bij easyplants zijn ze hier dus mee aan de slag gegaan en deze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Zoek je ze voor in je huiskamer, buiten in de tuin of wil je ze op kantoor? Ze zorgen voor meer sfeer én misschien verminderen ze zelfs wel stress wanneer je op kantoor bent.

 

Trends van 2021

Wat vind jij de leukste plant en wil je graag hebben? Of heb je juist geen idee en kijk je wel een keer in de winkel. Even op een rijtje wat de leukste kunstplanten op dit moment zijn:

  • rozenstruik. Wie houd er niet van rozen? Ook geven ze een sfeervolle kleur aan je interieur.
  • hangplant. Ideaal van een kunstplant? Heeft geen water nodig. Hierdoor is een hangplant op elke plek leuk zonder dat hij overal water lekt.
  • bamboe plant. Hou je van tropisch? Kies dan voor een mooie bamboe plant.

Plantenbak

Koop je een plant? Dan moet je ook iets aanschaffen waar de plant in blijft staan. Je gaat hem natuurlijk niet in dat plastic potje laten staan in je woonkamer. Een plantenmand is hierbij een geschikt iets om zo je plant een mooi plekje te geven wat én past bij je interieur én zodat je niet dat lelijke plastic potje zal blijven zien. Een plantenmand is er in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor iedereen zit er dus wel iets bij! Ook kun je, wanneer je een mooie mand gezien hebt, deze in een set van verschillende maten kopen. Zo kun je eens in de zoveel tijd een keer wisselen, maar hou je toch de look die je wilde houden.