Ben jij een freelancer of ZZP’er? Misschien ben je dan nog op zoek naar een werkruimte. Een werkruimte huren bij Vonk360 zou wel eens een uitkomst kunnen zijn! De werkruimtes zijn mooi en innovatief, met alle tools die je nodig hebt om geconcentreerd te werk te kunnen gaan. Daarnaast ligt Vonk360 aan de A12, ter hoogte van Veenendaal. Lekker centraal gelegen dus. Maar wat zorgt er eigenlijk voor dat je geconcentreerd te werk kan gaan? Natuurlijk is dat voor iedereen verschillend. We hebben wat tips voor je als je bijvoorbeeld snel afgeleid bent tijdens je werk;

 

  • Kies twee of drie dingen die je concentratie waard zijn op je werkdag en richt je daar volledig op: geef bij je collega’s aan dat je voor bepaalde periodes even niet gestoord kunt worden. Gestoord worden kan ook door social media of je eigen telefoon zijn.
  • Reserveer voor deze zaken dus ook tijd, anders kom je er alsnog niet aan toe. Veel mensen hebben namelijk ook een paar vergaderingen in de week.
  • Ga niet werken in dezelfde ruimte als waar je tot rust komt. Dus voor al onze thuiswerkers: ga niet in je slaapkamer maken maar kies een kamer waar je een werkplek kan creëren.
  • Last but not least: Als je rust neemt, neem dan écht rust! Dus blijf niet tussen half werk en half proberen te ontspannen in zitten. Want het is echt waar: je bent dan niet aan het ontspannen.

 

Met deze tips hopen we dat je makkelijker kan werken. Als je dus een freelancer of ZZP’er bent en je gaat een werkruimte huren (door bijvoorbeeld gebrek aan ruimte bij het thuisfront), let dan goed op hoe de ruimtes in elkaar steken. Je kunt ook letten op bepaalde akoestiek, bijvoorbeeld of er veel open ruimtes zijn of een mix van kantoortuinen en privé ruimtes voor optimale concentratie. En ook naar de prijs en de accommodatie. Het is voor sommigen ook belangrijk dat je bij de werkruimte iets te eten of drinken kan halen. Voor anderen is bereikbaarheid belangrijk, omdat ze wel veel onderweg zijn. Genoeg belangrijke punten voor een afweging!