Waarom een Renault Clio leasen?

Een praktische, compacte leaseauto voor dagelijks gebruik? Dan is de nieuwe Renault Clio iets voor u! De Clio is sensueel en expressief, en combineert sportief rijgedrag met een flinke bagageruimte, die u niet zou verwachten in zo’n compacte auto. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de kleinste details en zijn de nieuwste snufjes in technologie en uitrusting ingebouwd. Zo rijdt u altijd comfortabel!

 

Renault Clio

Leaseactie Renault Clio

Praktisch en sensueel

De Renault Clio is praktisch ingericht, met een zeer ruime bagageruimte en grote laadlengte. Maar het oog wil ook wat: getinte ramen, lichtmetalen velgen, zwartglanzende spiegels, lederen bekleding… Het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem zorgt ervoor dat u nooit verdwaalt en altijd kunt genieten van uw favoriete muziek. Uiteraard levert de Clio niets in op veiligheid: de Renault Clio scoorde vijf sterren in de veiligheidstests van de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. Dat maakt de Clio een van de veiligste auto’s in deze klasse.
Naast de standaard Renault Clio is er ook de Renault Clio Estate. Deze biedt een niveau van comfort, veiligheid, dynamiek en prestaties die u eerder zou verwachten bij auto’s uit het hogere segment. De Estate heeft ten opzichte van de standaard nóg meer ruimte! De standaard Clio is de ideale auto voor het dagelijkse woon-werkverkeer: met zijn compacte body manoeuvreert u makkelijk door de stad, terwijl u op de snelweg overal tussendoor schiet. Met de Estate heeft u genoeg ruimte voor uw gezin!

 

 

Private Lease

Met Private Lease kan iedereen in zo’n prachtige Renault Clio lease auto rijden. Voor een vast bedrag per maand kunt is alles inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, WA- en cascoverzekering, afschrijving, onderhoud, reparatie en banden, pechhulp Europa, ongevalleninzittendenverzekering, vervangend vervoer na 48 uur, en een volle tank als u uw auto in ontvangst neemt. Alleen brandstof moet u zelf betalen, maar de Renault Clio is zeer zuinig in gebruik. Standaard zijn in uw leaseauto opgenomen: navigatiesysteem, multimediasysteem met 7-inch touchscreen, cruise control en multifunctioneel stuurwiel. Vele opties zijn voor een klein bedrag beschikbaar.
Private lease is vaak goedkoper dan een nieuw auto kopen of uw huidige auto houden. De precieze kosten hangen af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, de opties die u kiest en de looptijd van het abonnement. Uw Renault Private Lease kan geleverd worden door uw lokale dealer, waar u ook terechtkunt voor reparaties en onderhoud.

 

 

Lease een Renault Clio

Wilt u ook graag in de nieuwe Renault Clio of Clio Estate te rijden? Neem dan contact met ons op, en wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor Private Lease.

 

 

 Zakelijk leasen bij Auto Lease Center

Hulp nodig met het kiezen van de juiste leasevorm?

Stel eenvoudig uw leaseauto hier samen